Hvorfor nedhængte lofter?

Nedhængte lofter skjuler:
  • Rør
  • Ledninger
  • Isolering
  • Råhus
Nedhængte lofter:
Nedhængte lofter skjuler elegant de tekniske installationer over loftet, samtidig med at der sikres let adgang i forbindelse med løbende servicering.
Hvorfor metallofter
Akustik
Oplevelser for øret...
DAMPA's metallofter er den bedste løsning til lokaler, hvor der lægges vægt på et sundt indeklima, og hvor lydabsorption og akustisk regulering spiller en afgørende rolle.
Metallofterne sikrer et uovertruffent akustisk miljø, som kan tilpasses specifikke krav til efterklangstid.
Lofterne er for eksempel den optimale løsning til lokaler, hvor der kræves et højt koncentrationsniveau, og hvor der derfor ikke må være forstyrrende støj. Lofterne er også det ideelle valg til foredrags- og koncertsale, når man vil sikre publikum den bedst mulige lydoplevelse.
Holdbarhed
Oplevelser med fornuft...
I dagligdagen befinder vi os ofte på steder, der bærer tydelige mærker efter tidens tand. Her er behov for en robust løsning, der er bedre end bare "god nok". DAMPA's metallofter opfylder dette behov uden problemer.
Vore solide loftsløsninger kan modstå alle former for slidtage, og lofterne bevarer samtidig deres æstetiske og attraktive udseende længe efter, at andre loftstyper er begyndt at falme og hænge.
Loftsystemernes enestående lange levetid er ikke blot ensbetydende med at lofterne ser godt ud i årevis- den er en afgørende faktor, når det gælder om at sikre sin investering.
Design
Oplevelser for øjet...
Fra tidernes morgen har mennesket anvendt loftsdesign til at sætte prikken over i'et i alle former for byggerier. På denne måde skabes ofte sande mesterværker.
De utroligt mange anvendelsesmuligheder og nærmest ubegrænsede muligheder for design med DAMPA's metallofter giver arkitekter over hele verden de bedst tænkelige forudsætninger for at skabe unikke loftløsninger. Det komplette produktprogram inden for standardlofter og skræddersyede løsninger, udvider spillerummet for kreativ udfoldelse.
Indeklima
Oplevelser med velvære...

• Hygiejne
• Rengøringsvenlig
• Indeklima

Uanset hvor vi befinder os, har indeklimaet stor indflydelse på vort velbefindende.
Derfor giver DAMPA's produktudviklere indeklimaet høj prioritet.
Lofterne fremstilles af aluminium eller stål, der overfladebehandles, ved vådlakering eller pulver.Resultatet er rengøringsvenlige overflader der tåler tør og våd rengøring, og som også effektivt hæmmer udviklingen af micro organismer.
Samtidig sikrer anvendelsen af miljøvenlig akustikfilt, at lokalerne holdes fri for støv og andre luftbårne partikler.
Hvorfor DAMPA?

Inspiration
Projektrådgivning
Tekniske løsninger
Dokumentation
Sparring
Udvikling

Bygherre
Arkitekt
Totalentreprenør
Hovedentreprenør
Underentreprenør
Tømmerhandel